top of page
IMG_4996.HEIC

Hoi!

Mijn naam is Joëtta en ik ben docent Nederlands. Ik begeleid je graag bij het leren van de taal, in een ontspannen en rustige sfeer. Ik heb zelf ook andere talen geleerd dus ik weet hoe leuk dat is, maar ook hoe moeilijk. Die ervaring gebruik ik in mijn lessen.

De lessen

Ik geef lessen op alle niveaus. Ik kan je bijvoorbeeld helpen met: 

 • examens voorbereiden

  • het inburgeringsexamen (A2)

   • lezen, luisteren, spreken, schrijven, KNM en ONA 

  • het Staatsexamen NT2 (programma I en II) 

  • de B2+-toets 

 • zakelijk Nederlands 

 • spreken: conversatielessen en uitspraak 

 • schrijven, lezen of luisteren 

 • in-company cursussen 

 

Ik kan geschikt lesmateriaal zoeken, maar we kunnen ook met een lesboek werken. We kunnen de lessen leuker maken door te praten over dingen die je interessant vindt. We kunnen ook spelletjes spelen waarbij je Nederlands moet gebruiken. De lessen zijn praktisch, je kunt wat je leert meteen gebruiken in het dagelijks leven.

De lessen vinden plaats via Zoom.

Over mij

Ik ben geboren in Delft maar woon in Amsterdam. Ik heb psychologie (BSc) en internationale ontwikkelingsstudies (MScR) gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. In mijn masterscriptie heb ik onderzoek gedaan naar intercultureel onderwijs. Na het afronden van een docentenopleiding ben ik zelf als taaldocent aan de slag gegaan. Mijn lessen zijn leerzaam, afwisselend en interactief, en ik zorg ervoor dat mijn cursisten zich welkom voelen in de les en dat er een ontspannen sfeer is. 

 

Mijn werk als NT2-docent geeft mij veel voldoening. Ik vind het bijzonder om mijn cursisten te begeleiden bij het bereiken van hun doelen en vind het leuk om hen te helpen de taal beter te begrijpen. 

Ik ben een gecertificeerd NT2-docent en sta in het beroepsregister van NT2-docenten van de BVNT2. 

Naast NT2-docent ben ik ook singer-songwriter en yogadocent. Mijn hobby’s zijn reizen, tijd doorbrengen in de natuur en lezen. 

Intake

Tijdens de online intake maken we kennis en bespreken we jouw wensen. Ik beoordeel je huidige niveau en we kunnen afspraken maken voor de lessen: de duur, frequentie, startdatum, doelen en het lesmateriaal. Stuur een mail naar jozoetelief@gmail.com om een gratis intake in te plannen! 

Tarieven

intake 30 minuten (gratis) 

60 minuten (overdag) = 52 euro 

60 minuten (‘s avonds, na 18.00 uur) = 58 euro 

Je kunt een privéles tot 24 uur van tevoren kosteloos afzeggen of verzetten. Als je de les te laat afzegt/verzet, moet je voor de les betalen. 

Contact

Wil je een intake inplannen? Stuur me een e-mail!

bottom of page